eur:
393.49
usd:
367.13
bux:
66595.98
2024. április 25. csütörtök Márk

Elítélték a Prikkel házaspár gyilkosait

Halmazati főbüntetésként nem jogerősen 15 évi, illetve életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a mezőszilasi Prikkel házaspárt meggyilkoló apát és fiát a Fejér Megyei Bíróság.

A vádlottakat nyereségvágyból, előre kitervelten, több emberen elkövetett emberölés és nagy értékű rongálás bűntettével vádolták.

A per első rendű vádlottját, ifjú Németh Józsefet aki bűnsegédként vett részt a bűncselekményben, 15 évi fegyházbüntetésre, valamint a közügyektől való 10 évi eltiltásra ítélte a bíróság.

Apját, idős Németh Józsefet, aki tettesként valósította meg a bűncselekményt, életfogytig tartó fegyházra és 10 évi közügyektől való eltiltással sújtotta Édl Gabriella büntetőtanácsa.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×