Ágyneműtartóból került elő az évek óta bujkáló férfi - képekkel

Infostart
2009. november 18. 14:24
Egy ülőgarnitúra ágyneműtartójában bukkantak rá egy évek óta bujkáló férfira a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai. A férfi ellen két elfogatóparancs volt érvényben.

A BRFK akciósai szerda hajnalban csaptak le a 36 éves férfira Szigethalmon. A kiérkező rendőröknek egy nő nyitott ajtót, aki tagadta, hogy a házban ott az általuk keresett férfi, mivel azonban az akciósok előzetesen alaposan megtervezték és megszervezték a "rajtaütést", figyelték az ingatlant, tudták, hogy a nő válasza gyenge kísérlet az átverésükre.

Átvizsgálták a házat, és nem mindennapi helyen találták meg a bujkáló férfit, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben - a sarok ülőgarnitúra ágyneműtartójában kucorgott. A férfit elfogták, előállították.

A férfit a BRFK XI. kerületi rendőrkapitánysága tavaly óta kereste maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés miatt, a Székesfehérvári Városi Bíróság pedig zsarolás miatt.

A házban tartózkodó 38 éves nőt sem hagyták magára az akciósok, őt azért állították elő, mert a Budai Központi Kerületi Bíróság kereste járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség miatt.