eur:
395.11
usd:
365.66
bux:
65398.26
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Megkötözött lányukról készült képpel zsarolják Cindy Crawfordot és férjét

Egy német férfi százezer dollárt (18 millió forintot) követel Cindy Crawford exmodelltől és férjétől, Rande Gerbertől egy fotóért cserébe, amelyen a pár hétéves kislánya egy székhez kötözve látható. A kaliforniai államügyészség vádat emelt a férfi ellen.

Edis Kayalar, az állítólagos zsaroló azzal fenyegeti Crawfordékat, hogy a képet eladja a bulvárújságoknak, amennyiben nem fizetnek. A 26 éves férfit egyelőre nem tartóztatták le: a napokban Németországba toloncolták, feltehetőleg Stuttgartban tartózkodik. Zsarolással vádolják, és amennyiben a vád beigazolódik, két év börtönbüntetés várhat rá.

A fotón Crawford és Gerber lánya látható, aki sortban és pólóban kikötözve ül egy széken. A kislány elmondta a szüleinek, akik eddig nem tudtak a képről, hogy a fotót a korábbi dadus készítette róla egy rabló-pandúr játék közben. A nevelőnőt - aki elmondása szerint csak viccből készítette a képet - nem vádolják semmivel. Õt a család még azelőtt kirúgta állásából, hogy Kayalar jelentkezett volna.

Kayalar a képet a dada szobájából lopta el, és többször is pénzt próbált kicsikarni érte a házaspártól, először júliusban. Gerber egy bárban találkozott a zsarolóval, és a képért ezer dollárt fizetett neki. Később azonban a férfi még több pénzt követelt, mondván: még egy másolata van a fotóról, amiért a bulvársajtó akár ötszázezer dollárt is fizetne. Ekkor a szülőktől már százezret követelt.

A Crawford-Gerber házaspár az FBI-hoz fordult segítségért, akik lenyomozták, honnan érkezett a zsaroló email, így megtalálták a férfit.

Annette Wolf, Crawford szóvivője közleményben tudatta: a házaspár törvényes keretek között minden megtesz azok ellen, akik segítséget nyújtanak a kép eladásához vagy terjesztéséhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×