Hátbalőttek egy férfit Újpesten

InfoRádió / MTI
2009. október 29. 19:52
Több lövéssel megsebesítettek egy férfit csütörtök délután Újpesten a Lóverseny téren; a támadó elmenekült, a férfit kórházba szállították - erősítette meg az MTI értesülését a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

Az MTI úgy tudja, a férfit egy tízemeletes bérház kapuja előtt három lövéssel lőtték hátba, amikor éppen hazafelé tartott.

Sagyibó Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: a bűncselekmény háromnegyed hat körül történt a IV. kerületi utcában. A 37 éves férfi a lakóháza bejáratához érkezett, amikor egy ismeretlen többször rálőtt, majd elmenekült.

A sajtóügyeletes azzal kapcsolatban nem kívánt információval szolgálni, hogy hány lövés dördült, és a férfi milyen sérüléseket szenvedett, mindössze annyit mondott: a meglőtt férfit a mentők kórházba szállították.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, a férfit súlyos sérülésekkel az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

A rendőrség megkezdte a támadó felkutatását, és arra kéri azokat az embereket, akik látták a bűncselekmény elkövetését, vagy az adott időpontban a Lóverseny tér közelében jártak, jelentkezzenek a rendőrségen.