Nyitókép: Pixabay

Szívszorító részletek derültek ki a szegedi hármas tragédiáról

Infostart
2024. szeptember 22. 08:13
Izomsorvadásban szenvedhetett az a család, melynek tagjait holtan találták szerdán Szegeden.

Mint arról az Infostarton is bezsámoltunk a hét közepén egy 80 év körüli házaspár és 40 éves lányuk holttestét találták meg egy szegedi lakásban. A szomszédoknak gyanússá vált, hogy még annyit sem látják őket, mint korábban és kellemetlen szagok is terjengtek az épületben.

Egyes információk szerint az anya és lánya a hálószobában az ágyban feküdt, betakarva. Az apa pedig felakasztotta magát.

A házban lakó egyik fiatalember a Délmagyarnak elmondta, a háromtagú családot sosem látták együtt a lakáson kívül. Még az ételt is mindig rendelték, a dobozokat mindig ott láttuk az ajtó előtt - mesélte. Ő úgy tudja, izomsorvadásban szenvedtek, a lányuk ágyhoz volt kötve.

A családfő hordta le egyébként a szemetet, az lett gyanús, hogy jó ideje senki nem látta.

Vannak, akik a környéken úgy tudják, a tragédiát az váltotta ki, hogy egy héttel ezelőtt a házaspár 40 éves lánya a súlyos betegsége miatt meghalt. A 80 éves szülei pedig nem tudták feldolgozni lányuk elvesztését.

Egyelőre tehát nem tisztázott, hogy hármas, vagy kettős öngyilkosságról van-e szó, azt azonban a rendőrség közölte, idegenkezűség nem merült fel, az esetet a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!