Nyitókép: Facebook/Mohamed Fatima

Gondban van a Fekete vonat a visszatérő koncertjük után

Infostart
2023. január 9. 16:40
A hírek szerint előfordulhat az is, hogy maguknak a zenészeknek kell fizetniük a hatalmas Papp László Sportarénában tett fellépésükért.

Hatalmas örömmel jelentette be októberben a közösségi oldalán L.L. Junior, hogy sok-sok év kihagyás után újra összeáll a Fekete vonat nevű együttes. A rapper akkor Instagram-oldalán osztott meg egy videót, melyből kiderült: húszévnyi szünet után újra együtt koncerteznek a Fekete vonat tagjaival, Mohamed Fatimával és Beattel.

A Blikk.hu szerint a zenekar a Papp László Sportarénában lépett fel 2023. január 7-én, azonban úgy tűnik, nem volt minden teljesen rendben. Mohamed Fatima ugyanis kommentben azt írta közösségi oldalán, hogy a koncert veszteséges volt, és lehet, hogy nekik kell fizetniük érte a végén.

A helyszíni fotók alapján egyébként lényegében telt ház volt, úgy tudjuk, hogy 10 ezren vettek részt a koncerten.

Az énekesnőtől a koncertről megosztott fotója alatt kérdezte meg egy kommentelő, hogy mi a fejlemény a pénzzel kapcsolatban. "Még várunk. Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk" – válaszolta a hozzászólásában az énekesnő, akit a rajongók azonnal vigasztalni kezdtek.

Az elszámolás egyébként tényleg heteket vesz igénybe, hiszen napokba telik, amíg összeszámolják a jegybevételt és a különböző szponzori hozzájárulásokat. Közel sem biztos tehát, hogy tényleg veszteséges volt a koncert.