Nyitókép: The Sun/Twitter

Ennél kínosabban nem végződhet egy stadionbeli lánykérés - videó

Infostart
2021. július 26. 12:11
A közösségi médiában volt, aki felvetette, az eset után végre egyszer és mindenkorra betilthatnák a nyilvános lánykéréseket a sportstadionokban.

A világ egyik legkínosabb helyzetét ábrázoló videót tett közzé a The Sun bulvárlap: egy férfi az Amerikában elterjedt szokás szerint egy baseballmeccs teljes közönsége előtt, egy kiemelt helyen lévő pulpituson kérte meg a barátnője kezét, úgy, hogy az aktust még a kivetőn is jól láthatóvá tették minden néző számára – szúrta ki a Hvg.hu.

A nő azonban, amikor meglátja a felé nyújtott gyűrűt a féltérdre ereszkedett barátja kezében, az arca elé kapja a kezét, rázni kezdi a fejét, nemet mond, majd ismételgetni kezdi, hogy „mennem kell”, végül elszalad a helyszínről.

A Sun utána is járt, nem lehet-e, hogy előre megrendezett jelenetről volt szó, de arra jutottak, hogy erre – a helyzet valószerűtlen kellemetlenségét leszámítva – semmi nem utal.

A magyar híroldal megjegyzi, a közösségi médiában nagy figyelmet kapott eset kapcsán volt, aki azon az állásponton volt, hogy le kellene állnia mindenkinek a nagy nyilvánosság előtti lánykéréstől, mert az túl nagy nyomást helyez a másikra, ráadásul teljesen feleslegesen, hiszen egy privát eseményről van szó.