eur:
394.97
usd:
371.83
bux:
66271.03
2024. április 16. kedd Csongor
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: Torlódó járművek az M7-es autópályán. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Hatalmas torlódás a Balatonnál - lángol egy kamion az M7-esen

Az M7-es autópályán, Letenye irányába, A Kőröshegyi völgyhídon kigyulladt egy kamion.

A pálya érintett oldalát lezárták, a járműveket a 115-ös jelű Balatonendréd-Zamárdi-Tab csomópontban leterelik a pályáról a 7-es főútra - írja az Útinform.

Az M7-es autópályán sokan haladnak a Balaton irányába. Az M1-M7 közös szakasza és Székesfehérvár között telített sávokon lehet haladni, Érd és Martonvásár között néhol, csak araszolnak a járművek. A 14-es km-nél korábban egy baleset miatti sávzárás okozott fennakadást, melynek következtében 2-3 km-es torlódás alakult ki.

A sávzárás megszűnt, de a közös szakasztól csak araszolnak a járművek Érdig.

Az M5-ös autópályán, a főváros irányába, az újhartyáni csomópont után, a 42-es km-nél egy kigyulladt személyautó miatt, lezárták a külső és a leálló sávot.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, a 14-es km-nél munkavégzés miatt lezárták a külső sávot. A munkaterület mögött 4 km-es torlódás alakult, 25-30 perces az időveszteség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Thierry Breton, az EU egységes piacért felelős vezetője figyelmeztette az európai autóipari cégeket és a tagállami kormányokat, hogy még jelentős változásokra van szükség ahhoz, hogy az EU 2035-ig teljesíteni tudja a zöld megállapodással és az elektromos járművekkel kapcsolatos célkitűzéseket. A „szükséges kiigazítások” szükségességét hangsúlyozva Breton arra figyelmeztetett, hogy a Green Deal céljainak elérése több mint végrehajtási utasítás, azzal kell foglalkozni, hogy segítsék, támogassák a projektek megvalósulását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×