eur:
394.05
usd:
365.66
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Újabb csapás érte Szilágyi István özvegyét

A meggyilkolt színész pénteki temetésén a 100 tagú cigányzenekar zenél majd.

Szilágyi Istvánt a gyanú szerint a fia ölte meg, a közkedvelt színész özvegyét pedig a tragédia óta csapások sora éri. A Ripost értesülései szerint nemcsak a férjével közösen felvett hitel harmincmillió forintos adóssága nyomja a vállát, hanem kifizetetlen közüzemi számlák terhe is: a minap 430 ezer forintos csekket hozott a postás.

Víz- és csatornadíjból gyűlt össze a tetemes tartozás, mint kiderült, a család legalább két éve nem fizetett rezsit. A szemétszállítási díjjal is elmaradásban voltak 61 ezer forinttal, amit az adóhivatal immáron végrehajtással akar beszedni.Az özvegy a hiteltörlesztés miatt alig valamivel több mint 40 ezer forintot kap kézhez a nyugdíjából, ráadásul a hagyatéki eljárás végéig nem férhet hozzá elhunyt férje bankszámlájához, amire a jogdíja és a nyugdíja érkezett.

Szilágyi Istvánt saját halottjának tekinti a Győri Nemzeti Színház, így a temetést költségét ők fedezik, e többen is igyekeznek segíteni az özvegynek. A pénteki temetésen az Új köztemetőben a 100 tagú cigányzenekar kíséri utolsó útjára a tragikus sorsú művészt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×