Csecsemőgyilkosság: durva dolgok derültek ki

Infostart
2019. december 20. 11:57
Az anyát továbbra sem tudták kihallgatni a rendőrök.

A rendőrség szerda délelőtt kapott bejelentést arról, hogy egy állapotos versendi nő valószínűleg titokban szülte meg gyermekét, majd a csecsemőt eltüntette. A Blikk arról ír, hogy kegyetlen brutalitással végezhettek az újszülöttel. Több helybéli is azt állítja, hogy felgyújtották a gyermeket, és ezután rejtették el a festékesvödörben.

„Mindenki látta rajta, hogy terhes, ám ha rákérdeztünk, tagadta. Azt mondta, csak pár kilót szedett magára – mondta egy közelben lakó, aki szerint a család cseppet sem élt példás életet. – A férj folyamatosan iszik. Éppen úgy, ahogyan csütörtök reggel is. Kicsit sincs összetörve. Amikor iszik, akkor agresszív.”

A családnak már négy gyereke volt – mondta a lapnak a helybeli, aki úgy tudja, az anya egy héttel ezelőtt orvoshoz ment, hogy férje sérülésére hivatkozva fertőtlenítőszert kérjen az orvostól.

Az édesapa a közösségi oldalon reagált a történtekre. Mint írta, ő maga sem tudott arról, hogy a párja állapotos.

„Ha hiszitek, ha nem, én nem tudtam semmiről.

Három hónapja külön vagyunk! Ahol 4 gyerek tud enni, ott 5 is, én így gondolom! Nekem ez a legnagyobb fájdalom! Én otthon vagyok a gyerekeimmel, az Illető nincs otthon!” – reagált a megkeresésekre a férfi.

A Blikknek

a helyi védőnő azt mondta, hogy az asszony nem járt hozzá,

Az anyát jelenleg is kórházban ápolják, a rendőrségi tájékoztatás szerint nincs kihallgatható állapotban.