eur:
394.63
usd:
370.99
bux:
66441.19
2024. április 16. kedd Csongor
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Újabb fejlemény L. L. Juniorék ügyében

Az édesanya ügyvédje bízik a megegyezésben.

Bíróságon kívül kötne megállapodást a gyászoló L. L. Junior és gyerekének anyja, Csilla a hatéves Lacika elhelyezéséről és a láthatásról.

„Még nem sikerült konszenzusra jutni ebben a kérdésben, az viszont már tisztázódott, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet. A felek között párbeszéd kezdődött, ám a lehetséges megállapodás részeltei egyelőre nem publikusak” – mondta a Star magazinnak a Blikk beszámolója szerint a nő jogi képviselője, Horváth B. Gábor. Hozzátette: reméli, hogy a két félnek a temetésen tanúsított békességben és egymást támogatva sikerül majd megállapodniuk.

„Csilla továbbra is gyászol, össze van törve.

Noha megviselik a történtek, mentálisan, pszichésen és fizikailag erős, jól tartja magát” – nyilatkozta az ügyvéd.

Mint ismert, másfél hete szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd múlt kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette. A kisfiú temetését múlt pénteken tartották a Fiumei úti sírkertben.

Kedden egy televíziós interjúban kért bocsánatot gyermekei anyjától L. L. Junior, amiért őt tette felelőssé Dávid tragédiájáért, egy nappal később úgy tűnt, mégsem békültek ki. A zenész ugyanis Csilla pszichológiai vizsgálatát kezdeményezte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×