Nyitókép: Pixabay

Családi dráma lett Pötyi csikó elrablásából

Infostart
2019. március 12. 12:53
A két tolvaj a XVIII. kerületből lopta el a négyhetes csikót egy autóval együtt. Az állat pár nappal később épségben előkerült, a kedélyek azonban nem csillapodtak az ügy után - írja a Bors.

A lap úgy tudja, hogy a nyomozás szerint a csikó egyik elrablója a családtag, és a lóért hétezer forintot valamint kábítószert kért bűntársával. Az egyik gyanúsított apja csak most szerzett tudomást a fiú problémáiról és kétes ügyeiről.

- A csikó az ötéves kislányomé. Nem minket lopott meg valójában, hanem a testvérét – mondta a Borsnak az apa, akinek a nevelt fiáról van szó. - Beengedtem a házamba, ételt adtam neki, most pedig mehetek az óvodába elintézni, hogy ne hozhassa el a gyerekeimet - panaszolta a férfi.

Az elmúlt öt hétben hatszor törtek be a családhoz, amelytől több száz ezer forint értékben loptak el szerszámokat. Egyik alkalommal egy kisbárányt is zsákmányoltak a betörők, az az állat nem került elő. Arra senki sem gondolt, hogy több betöréshez egyik hozzátartozójuknak is köze lehet. Remélik, hogy ez az ügy észhez téríti a fiút, és felhagy a drogokkal.