Nyitókép: Termálmedence a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda bővítésével kialakított új élményfürdőben az átadás napján, 2014. december 21-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Hajtóvadászat Hódmezővásárhelyen: valaki a nagydolgát rendszeresen a strand medencéjében végzi

Infostart
2018. november 4. 15:52
Valaki heti rendszerességgel a meleg vizes medencében végzi el a nagydolgát a vásárhelyi strandon. Erről Márki-Zay Péter polgármester beszélt egy lakossági fórumon.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere egy tabáni lakossági fórumon beszélt arról, hogy valaki a hódmezővásárhelyi strand meleg vizes medencéjében végzi most már heti rendszerességgel a nagydolgát. Ezzel hatalmas kárt okoz a fürdőnek.

– A városnak rengeteg pénzébe kerül, hogy emiatt le kell engedni a medence vizét, majd ismét feltölteni – mondta a városvezető. A fórumról készült videón hallatszott, hogy a jelenlévők közül többen is azt mondták, "Ez gyalázatos!", amivel mi is egyetértünk.

– Meglehetősen szomorú jelenség. Kicsit úgy tűnik, mintha szándékosan akarna valaki nekünk többletköltséget okozni. Nem példátlan az eset, tehát nem feltétlenül kell politikai motivációt keresni mögötte. Néhány éve már előfordult ugyanez - írja a Délmagyar.hu.

Márki-Zay Péter utalt rá, tudják, hogy nagyjából milyen időpontokban szokott az illető a meleg vizes medencébe piszkítani. A helyet kamerákkal is figyeltetik, illetve az úszómestereket is ráállították. A vízbe rondítás érthető módon zavarja a többi vendéget, így a törzsvendégek is azon vannak, hogy minél hamarabb lebuktassák az elkövetőt.