Nyitókép: YouTube

Száguldó autó motorháztetőjéről hívta a rendőrséget - videó

Infostart
2018. június 29. 14:00
Közel húsz kilométeren át kapaszkodott egy férfi egy száguldó autó motorháztetőjén, mert nem volt hajlandó leszállni róla, az exbarátnője viszont elindult - és gyorshajtással száguldott végig Miami egyik autópályáján.

"Az életem veszélyben van. A kocsim motorháztetőjéről telefonálok, valaki más vezeti az autót" - így hívta fel az amerikai elsősegély-vonalat, a 911-et egy férfi az autópályáról, miközben kiabálva próbálta rávenni a száguldó sofőrt, hogy álljon meg. Az viszont azt kiabálta, hogy a férfi szálljon le a kocsiról.

Az eset Miamiban, a 95-ös országos autópályán történt, a drámai jelenetet egy mellettük haladó járműből vették videóra.

Úgy tudni, az "utas", Junior Francis és a sofőr, Patresha Isidore együtt éltek, de hónapokkal ezelőtt szakítottak, ugyanakkor megpróbáltak együtt élni.

Az incidens úgy kezdődött a nő elmondása szerint, hogy a lányukért akart indulni, de a férfi ezt nem akarta és felugrott a motorháztetőre. Hiába mondta neki, hogy szálljon le, nem tette, ezért elindult a kocsival. Exbarátja azt mondta, hogy azért ugrott fel az autó motorháztetőjére, mert ő is szerette volna használni a járművet.

A nőt végül letartóztatták, gondatlansággal és veszélyeztetéssel vádolják.