eur:
395.67
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Külön utakon jár Hosszú Katinka és férje

Külön utakon jár Hosszú Katinka és férje

Nem enyhül a feszültség Hosszú Katinka és Shane Tusup között. Sőt, egyre inkább úgy tűnik, távolodik egymástól a házaspár, kerülik egymás társaságát.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó és edző-férje múlt szombaton különböző helyszínen jelentek meg: amíg a sportolónő Az úszás ünnepe elnevezésű eseményen vett részt, az amerikai tréner közös klubjuk, az Iron Aquatics fiataljait kísérte el egy győri versenyre – írja a Blikk.hu.

A lap információja szerint továbbra sem élnek és dolgoznak együtt. Még arra is odafigyelnek, hogy ne találkozzanak a fővárosi Duna Arénában, ahol a napi munka folyik – rendszerint eltérő időpontban érkeznek meg, s távoznak onnan.

Egyik fél sem árulta el, min vesztek össze, az azonban sokat sejtet, hogy Tusup nyilvánosan, magyarul kért bocsánatot feleségétől. Hetekig próbálta kiengesztelni őt, a közösségi oldalain osztott meg különböző szerelmes üzeneteket. Ám január 15. óta már semmit sem posztolt, könnyen lehet, feladta a küzdelmet szerelméért – véli Blikk.hu.

Vele szemben Hosszú nagyon aktív a Facebookon és az Instagramon, bejegyzéseiből látszódik, jól érzi magát a férje nélkül.

A kecskeméti eseményen sem tűnt gondterheltnek az úszónő, élvezte, ahogy körberajongták őt a gyerekek. Kígyózó sorokban várakoztak az aláírására és a közös fotókra. A klasszis szívesen beszélgetett szurkolóival, mindenkihez volt néhány kedves szava.

„Fontos, hogy a kiemelkedő eredményt elért versenyzőket testközelből is megismerhessék a gyerekek, hiszen ez is ösztönzést adhat nekik. A sportban ugyanúgy, ahogy az élet számos területén, az egyik legnehezebb kérdés a motiváció megtalálása” – mondta Hosszú Katinka.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×