eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Focibotrány Argentínában

Fegyvert fogott edzőjére egy argentin labdarúgó.

Edzésen fogott fegyvert edzőjére egy argentin labdarúgó, így jelezte, hogy elégedetlen, mert nem került be a kezdőcsapatba. A tréner az incidens után lemondott, a futballista ellen eljárást indított a rendőrség.

Az alacsonyabb osztályban szereplő Escuela Presidente Roca klubjának cserejátékosát, Cesar Paganit az edző, Cristian Neira nem jelölte a csütörtöki mérkőzésre a kezdőcsapatba. Ezért a találkozó előtti edzésen a középpályás fegyvert fogott rá, és követelte, hogy szerepeltesse a meccsen.

Emeterio Farias, a cordóbai labdarúgóliga elnöke elmondta: az edző úgy érezte, hogy Paganinél van alkalmasabb a kezdő 11-be kerülésre, és neki van joga erről dönteni. Hozzátette: az eset után Neira lemondott, mert nem akar félelemben dolgozni, és jelezte a történteket a rendőrségnek. A ligaelnök kitért rá: reméli, hogy a hatóságok cselekednek, és ilyen ember, mint Pagani, nem lehet szabad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×