eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Hosszú Katinka megelégelte a helyzetet, keményen odacsapott

Az egyik lap egy olyan hírt közölt Hosszú Katinkáról, amely a háromszoros olimpiai bajnok cége, az Iron Corporation Kft. szerint valótlanság.

Az úszónő magánéletére vonatkozó sajtómegjelenés kapcsán egy másik lapot arról tájékoztatott Hosszú Katinka cége, hogy a valótlanság közlését átvevő többi lap esetében is jogi útra terelik az esetet.

Hosszú Katinkáék levelében egyebek mellett az olvasható, hogy a cikkhez önkényesen megvágott és komponált képet használtak fel. Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt felkeresett egy éttermet az aznapi edzésük után, amikor a szerkesztőség fotósa észrevette őket, de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és az úszónőre nézve sértő történetet közöl.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×