eur:
395.7
usd:
366.9
bux:
65563.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Válságban van Hosszú Katinka házassága?

Válságban van Hosszú Katinka házassága?

Lapinformációk szerint baj van Hosszú Katinka házasságával.

Hosszú Katinka és Shane Tusup 2009 óta alkot egy párt, ezt azonban hivatalosan csak 2012-ben jelentették be, majd 2013 augusztusában összeházasodtak.

A Ripost szerint már számos jel azt bizonyítja, hogy a háromszoros olimpiai bajnok és edző-férje kapcsolata válságban van.

Időközben Hosszú Katinka és férje közleményt adott ki, erről újabb cikkünkben olvashat:

Ez a baj Hosszú Katinkáék házasságával - megszólalt az úszónő

Örökre barátok maradnak, Shane Tusup ennyit írt az utolsó közös fotójuk mellé.

Az amerikai edző nemrégiben egy utánpótlás-versenyen üvöltözött Hosszú Katinka nevelőedzőjével, Pass Ferenccel Baján. Érdekesség, hogy az úszónő már arra a versenyre sem kísérte el férjét.

Shane Tusup december 4-én posztolt egy 2008-as képet a megismerkedésük idejéről. Azt írta, hogy Hosszú Katinka megváltoztatta az életét.

Eddig példátlan módon a háromszoros olimpiai bajnokot a férje nem kísérte el a dániai rövidpályás Európa-bajnokságra. A hivatalos indoklás szerint az edző migrénje miatt maradt Magyarországon. A Bors szerint a házaspár összeveszett.

A lap arról ír, hogy közös egyesületüknél, az Iron Aquaticsnél is észrevették, hogy nincs minden rendben a pár között. Egy neve elhallgatását kérő szülő úgy nyilatkozott, hogy hivatalosan nem mondtak nekik semmit, de a problémák már láthatóak.

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke úgy fogalmazott a Borsnak, hogy a pletykákat hallotta, de Hosszú Katinkáék ezt nem erősítették meg, így nem nyilatkozik a témában.

A versenyző egyébként hat aranyérmet szerzett a koppenhágai rövidpályás Eb-n, de az edző-férj egyszer sem gratulált neki nyilvánosan, holott ezt korábban minden egyes alkalommal megtette.

Külön töltötték a karácsonyt. Hosszú Katinka Baján, Shane Tusup pedig Budapesten ünnepelt szüleivel.

A háromszoros olimpiai bajnok az ünnep alkalmából egyedül köszöntötte rajongóit. A megosztott fotón nincs rajta a jegygyűrűje. A Blikk szerint ugyanakkorez nem jelent semmit, mert a házaspár többször posztolt olyan közös képet, ahol Shane Tusupon van, Hosszú Katinkán azonban nincs gyűrű.

Az amerikai úszóedzőaz utóbbi időkben a közösségi médiában számos olyan idézetet osztott meg, amely arra utal, hogy elkövetett egy nagy hibát, amelyet a jövőben kell kijavítania.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×