Válságban van Hosszú Katinka házassága?

Infostart
2017. december 29. 07:37
Lapinformációk szerint baj van Hosszú Katinka házasságával.

Hosszú Katinka és Shane Tusup 2009 óta alkot egy párt, ezt azonban hivatalosan csak 2012-ben jelentették be, majd 2013 augusztusában összeházasodtak.

A Ripost szerint már számos jel azt bizonyítja, hogy a háromszoros olimpiai bajnok és edző-férje kapcsolata válságban van.

Időközben Hosszú Katinka és férje közleményt adott ki, erről újabb cikkünkben olvashat:

Ez a baj Hosszú Katinkáék házasságával - megszólalt az úszónő

Örökre barátok maradnak, Shane Tusup ennyit írt az utolsó közös fotójuk mellé.

Az amerikai edző nemrégiben egy utánpótlás-versenyen üvöltözött Hosszú Katinka nevelőedzőjével, Pass Ferenccel Baján. Érdekesség, hogy az úszónő már arra a versenyre sem kísérte el férjét.

Shane Tusup december 4-én posztolt egy 2008-as képet a megismerkedésük idejéről. Azt írta, hogy Hosszú Katinka megváltoztatta az életét.

Eddig példátlan módon a háromszoros olimpiai bajnokot a férje nem kísérte el a dániai rövidpályás Európa-bajnokságra. A hivatalos indoklás szerint az edző migrénje miatt maradt Magyarországon. A Bors szerint a házaspár összeveszett.

A lap arról ír, hogy közös egyesületüknél, az Iron Aquaticsnél is észrevették, hogy nincs minden rendben a pár között. Egy neve elhallgatását kérő szülő úgy nyilatkozott, hogy hivatalosan nem mondtak nekik semmit, de a problémák már láthatóak.

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke úgy fogalmazott a Borsnak, hogy a pletykákat hallotta, de Hosszú Katinkáék ezt nem erősítették meg, így nem nyilatkozik a témában.

A versenyző egyébként hat aranyérmet szerzett a koppenhágai rövidpályás Eb-n, de az edző-férj egyszer sem gratulált neki nyilvánosan, holott ezt korábban minden egyes alkalommal megtette.

Külön töltötték a karácsonyt. Hosszú Katinka Baján, Shane Tusup pedig Budapesten ünnepelt szüleivel.

A háromszoros olimpiai bajnok az ünnep alkalmából egyedül köszöntötte rajongóit. A megosztott fotón nincs rajta a jegygyűrűje. A Blikk szerint ugyanakkorez nem jelent semmit, mert a házaspár többször posztolt olyan közös képet, ahol Shane Tusupon van, Hosszú Katinkán azonban nincs gyűrű.

Az amerikai úszóedzőaz utóbbi időkben a közösségi médiában számos olyan idézetet osztott meg, amely arra utal, hogy elkövetett egy nagy hibát, amelyet a jövőben kell kijavítania.