eur:
394.04
usd:
369.84
bux:
65766.8
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Holttestet találtak Szolnokon

Holttestet találtak a Szolnokról, karácsony előtt két nappal eltűnt, 17 éves fiú keresése közben.

A Blikk információi szerint a fiú keresése ma folytatódott, a keresőcsapatok pedig egy holttestet találtak a Tiszában. A helyszínre megérkeztek a hatóságok, az azonosítás egyelőre nem történt meg.

A lap emlékeztetett, hogy egész Szolnok összefogott, hogy a rejtélyes körülmények között eltűnt gimnazista fiút, J. Bencét megtalálják. A 17 éves fiatal barátai járják a várost, hívogatják a kórházakat, a rendőrség kutyás keresőket vetett be, hogy megtalálják a fiút, akinek a Tisza-parton veszett nyoma. A keresés közben került elő az egyelőre még azonosítatlan holttest.

Bence december ­22-én bulizni ment a barátai­val, és éjjel 1 óra körül indultak haza a Tisza-parti klubból. Egy barátja látta utoljára, amint a fiú a Tisza hídja felé ballagott, egyedül – írja a lap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdén

Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdén

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. Ami a mai tőzsdei teljesítményt illeti, egyelőre az óvatos optimizmus jellemzi a kereskedést, kisebb emelkedést láthatunk a kontinens vezető tőzsdéin, a magyar piac azonban lefordult.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×