eur:
394.26
usd:
370.42
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Sürgető fővárosi problémát oldhat meg egy fiatal srác

Buditérképes alkalmazást készít.

Nehéz megtalálni a nyilvánosság számára is használható WC-ket a fővárosban. A feladatot modern gondolkodású 15 éves fiatalként Kiss Dániel egy mobilalkalmazás kifejlesztésével oldotta meg, amit Androidra és iOS-re is kiadott.

Az alkalmazás lényege, hogy a felhasználók megkereshetik a közelükben lévő toaletteket, azokról nyitvatartási részleteket és értékeléseket is olvashatnak, de akár újakat is elhelyezhetnek a térképen - írta az Androbit

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×