eur:
392.8
usd:
367.97
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A porondra zuhant egy légtornász Debrecenben

Leszakadt a biztosító háló, agyrázkódást szenvedett a brazil artista.

Richter Flórián Cirkusz csütörtökön este Debrecenben lépett fel, a brazil The Flying Sergio lengőtrapéz csoport már éppen befejezte hármas szaltóval csúcspontra jutó produkcióját, amikor a fogó ember szokás szerint beleugrott az alul kifeszített hálóba, hogy onnan a szélébe kapaszkodva, egy fordulat után földet érve fogadja a tapsokat - írja a haon.hu.

A becsapódáskor azonban a hálót kifeszítő egyik fémoszlop elmozdult a helyéről, és a háló féloldalra bicsaklott benne a férfival, aki egy ideig meg sem mozdult, majd a fejét fogta. Miután a ferdén álló hálót leeresztették, támogatva ugyan, de saját lábán hagyta el a cirkuszsátrat. Nem sokkal ezután mentő érkezett hozzá, és elszállították.

Mint később kiderült, agyrázkódást szenvedett, de már jól van, pénteken már újra fellép, mondta Richter Flórián, a cirkusz vezetője. Az eset pikantériája, hogy éppen ez az artista ellenőrizte a hálótartó vasat a mutatvány előtt.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×