Inforádió

Meghallgatom Élő adás
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sokkoló képek: vaddisznó ölt meg egy autóst Csákváron

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Vadat gázolt egy személyautó szerda hajnalban Fejér megyében, a Csákvár és Oroszlány közötti úton, majd az ütközés következtében a gépkocsi az út menti árokba hajtott. A gépkocsi vezetője életét vesztette.

Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári és tatabányai hivatásos, valamint a csákvári önkéntes tűzoltókat a kora hajnali órákban. Egy személyautó csapódott árokba a 8119-es úton, Csákvár és Kőhányás között, mert a 34-es kilométernél, Kőhányás térségében elütött egy vaddisznót. Az ütközést követően a jármű a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árokba borult, és a tetején állt meg.

Az autót vezető férfi a baleset következtében azonnal életét vesztette, a vele utazó nő pedig könnyű sérülést szenvedett. A csákvári önkéntes tűzoltók értek elsőként a helyszínre, a hivatásos tűzoltókkal közösen kiemelték az autóból az elhunyt sofőrt, a rendőrség helyszíni szemléjét követően pedig kerekeire állították, áramtalanították és kivontatták az árokból az autót. A vaddisznó az ütközés következtében elhullott, elszállításáról az illetékes vadásztársaság gondoskodott.