eur:
395.14
usd:
370.78
bux:
65156.26
2024. április 19. péntek Emma
Sokkoló képek: vaddisznó ölt meg egy autóst Csákváron

Sokkoló képek: vaddisznó ölt meg egy autóst Csákváron

Vadat gázolt egy személyautó szerda hajnalban Fejér megyében, a Csákvár és Oroszlány közötti úton, majd az ütközés következtében a gépkocsi az út menti árokba hajtott. A gépkocsi vezetője életét vesztette.

Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári és tatabányai hivatásos, valamint a csákvári önkéntes tűzoltókat a kora hajnali órákban. Egy személyautó csapódott árokba a 8119-es úton, Csákvár és Kőhányás között, mert a 34-es kilométernél, Kőhányás térségében elütött egy vaddisznót. Az ütközést követően a jármű a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árokba borult, és a tetején állt meg.

Az autót vezető férfi a baleset következtében azonnal életét vesztette, a vele utazó nő pedig könnyű sérülést szenvedett. A csákvári önkéntes tűzoltók értek elsőként a helyszínre, a hivatásos tűzoltókkal közösen kiemelték az autóból az elhunyt sofőrt, a rendőrség helyszíni szemléjét követően pedig kerekeire állították, áramtalanították és kivontatták az árokból az autót. A vaddisznó az ütközés következtében elhullott, elszállításáról az illetékes vadásztársaság gondoskodott.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×