eur:
395.62
usd:
366.69
bux:
65620.71
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Futárral akarták kiszállíttatni maguknak a fél kiló kokaint

A Fővárosi Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat két váci férfival szemben, akik az Egyesült Államokból rendeltek mintegy fél kilogrammnyi kokaint - közölte az ügyészség.

A Kaliforniából rendelt - táplálék-kiegészítőnek álcázott - kábítószert futárral akarták kiszállíttatni egy általuk megadott címre. A vádlottak arra is ügyeltek, hogy a futárszolgálatnak megadott fiktív címet az utolsó pillanatban módosítsák a kiszállítás napján és a csomagot egy másik utcába, közterületre kérték.

A futár valójában egy rendőr volt, ugyanis a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága a küldeményt az országba érkezéskor ellenőrizte és feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőrség az egyik férfit elfogta a helyszínen, míg az ismeretlen helyen, szökésben lévő társával szemben távollétében emelt vádat a főügyészség.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×