eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Meghalt egy kisfiú, mert antibiotikumok helyett csak homeopátiás kezelést kapott

Mélyen megrendítette és felháborította az olasz közvéleményt, hogy belehalt a kétoldali középfülgyulladás szövődményeibe egy hétéves kisfiú, mert szülei csak homeopátiás kezelésben részesítették.

A Marche tartományban, Cagli városban élő Francescót csak azután vitték kórházba, hogy elvesztette az eszméletét, és életét már nem tudták megmenteni, mert az antibiotikumokkal mindaddig nem kezelt középfülgyulladás átterjedt az agyvelőre.

A La Repubblica című lap szerdai beszámolója szerint a gyermek már évek óta csak homeopátiás kezelésben részesült, ha megbetegedett. Így történt ez legutóbb is, azonban a terápia nem használt, a fiú állapota egyre romlott, és végül a hétvégén agyvelőgyulladásban elhunyt a kórházban.

Az anconai ügyészség gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja Francesco homeopata orvosát, és vizsgálat indult a szülők ellen is.

A gyermek nagyapja az orvost hibáztatja, aki szerinte megfélemlítette a lányát, és visszatartotta attól, hogy időben kórházba vigye a fiút.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×