eur:
395.79
usd:
372.71
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Durva fotók: kettészakadt az autó a halálos balesetben (+18)

Súlyos baleset történt még kedden a 81-es úton: ketten haltak meg egy autóban, amely kamionnal ütközött.

A 81-es út Sárkeresztes és Magyaralmás közötti szakaszán egy személyautó nekiütközött három nyerges vontatónak, egy utasokat szállító menetrend szerinti autóbusznak, ezt követően pedig egy szemből érkező kamionnal frontálisan ütközött. A szemből érkező kamion megpróbálta elkerülni a balesetet, letért az útról, és a szántóföldön az oldalára borulva állt meg, vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A személyautó a becsapódás következtében kettészakadt, két utasa, egy férfi és egy nő kirepült az autóból és életét vesztette. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók átvizsgálták a bozóttal sűrűn benőtt árokpartot, további sérülteket nem találtak. Az elhunytakat kiszabadították a növényzetből, valamint a nagy területen szétszóródott roncsok útról történő eltávolításához nyújtottak segítséget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×