eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Halálos buszbaleset az M0-áson

Halálos buszbaleset az M0-áson

Egy halálos áldozata, két súlyos és huszonhárom könnyű sérültje van annak a balesetnek, amelyben egy turistabusz pályakarbantartó teherautóknak ütközött az M0-ás autópálya szigetszentmiklósi szakaszánál - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap. Az utat lezárták, a forgalom torlódik.

Csámpai Attila elmondta, hogy a balesetben eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a körgyűrű 16-os kilométerénél egy külföldi rendszámú, turistákat szállító autóbusz és két pályakarbantartó teherautó az M1-es felé vezető oldalon.

Halálos buszbaleset az M0-áson

A buszon a két sofőrrel együtt huszonöten utaztak, közülük huszonhárman szenvedtek könnyebb sérüléseket. A baleset következtében a busz sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eddigi információk szerint egy ember a busz ülései közé szorult, kimentése folyamatban van. A szóvivő kitért arra, hogy a Duna-híd előtt történt baleset helyszínére több tűzoltóegység, valamint egy mentőhelikopter is érkezett. A mentést teljes útlezárás mellett folytatják a tűzoltóság és a katasztrófavédelem munkatársai. A forgalom több kilométeren torlódik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×