eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kocsmai fagyasztóból árulták a drogot

Kocsmai fagyasztóból árulták a drogot

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 41 éves esztergomi és 29 éves pilisvörösvári lakost, akiket az esztergomi nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt vettek őrizetbe - számolt be a rendőrség a police.hu oldalon.

A rendőrök 2017. április 29-én 21 óra 45 perckor egy esztergomi szórakozóhelyen fogták el az idősebb férfit, aki a nyomozás adatai alapján Esztergomban és környékén kábítószert értékesített.

A nyomozók a férfi által üzemeltetett kocsmában helyszíni szemlét tartottak és az E.On Energia Szolgáltató Kft. munkatársaival megállapították, hogy a helyiségben méretlenül, illegálisan vételezik az áramot.

A rendőrök a helyiségeket átkutatták és

a raktárban lévő fagyasztószekrényből önzáró tasakban tárolt, 16,8 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

Kocsmai fagyasztóból árulták a drogot

A nyomozók a szórakozóhelyen tartózkodó vendégek közül 5 embert előállítottak a rendőrkapitányságra mintavételre. A velük szemben alkalmazott drog gyorsteszt eredménye a tiltott szer használatát megerősítette.

A nyomozók a két nőt és három férfit kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás adatai alapján

a 41 éves férfi az elmúlt hónapokban a szórakozóhelyen anyagi haszonszerzés céljából amfetamin származékú kábítószert értékesített.

A nyomozók a fenti cselekményekkel közel azonos időben dorogi tartózkodási helyén fogták el azt a 29 éves pilisvörösvári lakost, aki szintén Esztergomban és környékén kábítószerrel kereskedett.

A két „díler” drogtesztje is pozitív értéket mutatott.

Az esztergomi rendőrök a nyomozás során az elmúlt napokban összesen 60,6 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le és 10 főt hallgattak ki gyanúsítottként, akik kábítószert fogyasztottak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×