eur:
393.85
usd:
365.09
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Titok övezi, ki vette meg Trump gyermekkori ottthonát

Jóval áron felül kelt el hétfőn az a ház, amelyben Donald Trump elnök New York Queens negyedében gyermekkora egy részét töltötte. Bár Trump tavaly azt monda, hogy megvenné, mégsem tette.

A kétszintes házat az elnökválasztás előtt nem egészen másfél millió dollárra értékelték, ám nagyjából 700 ezer dollárral drágábban, 2 millió 140 ezer dollárért - bő 600 millió forintért - vásárolta meg hétfőn egy ismeretlen. Kilétéről egyelőre semmit sem tudni, a vevőt az ingatlankereskedő cégnél

egy kínai ügyvéd képviselte.

Tavaly szeptemberben az akkor még csak elnökjelölt Donald Trump az NBC televízió esti szórakoztató műsorában felidézte gyermekkora helyszíneit, köztük a most eladott a házat, és azt mondta, hogy megvenné.

Amerikai újságírók a hétfői adásvétel után megkeresték az ingatlanközvetítő irodát, amelynek munkatársa a vásárlót ugyan nem fedte fel, de azt megerősítette, hogy

nem Donald Trump vette meg a házat.

Az ötszobás, négy fürdőszobás házat Trump édesapja, a szintén ingatlanfejlesztő Fred Trump építtette, 1940-ben, angol Tudor-stílusban. Donald Trump mindössze négyéves koráig élt itt. Akkor a család eladta a villát és a közelben egy új, jóval nagyobb házat építtetett.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×