Ismét leküzdötte függőségét Ben Affleck

InfoRádió / MTI
2017. március 15. 19:36
Mint írta, a kúra egyik célja az volt, hogy "a lehető legjobb apa lehessen". Nemrég elállt az új Batman-film rendezésétől, de ő marad a főszereplő.

A 44 éves amerikai színész, rendező kedden Facebook-oldalán közölte, hogy az elvonókúra az első lépés volt talpra állása felé, és külön köszönetet mondott legnagyobb támogatójának, feleségének, Jennifer Garnernek, akitől 2015 óta külön él.

"Befejeztem egy alkoholelvonó-kúrát, amellyel már volt dolgom korábban is, és (az alkohollal) a jövőben is szembe fogok szállni. Azt akarom, hogy gyermekeim tudják, nem szégyen az, ha szükség esetén segítséget kérünk, és erőt adunk mindenkinek, aki segítségre szorul, de fél megtenni az első lépést" - írta Affleck, aki 2001-ben már volt alkoholelvonón.

Affleck, aki kétszer nyert Oscar-díjat rendezőként és forgatókönyvíróként, a közelmúltban váratlanul elállt attól, hogy az újabb Batman-filmet rendezze, ám a szuperhőst ismét ő fogja alakítani.

A háromgyermekes Ben Affleck és Jennifer Garner 2015 nyara óta élnek külön, amikor bejelentették, hogy tízévi házasság után elválnak.

Affleck Facebook-posztja több mint százezer like-ot kapott a megjelenése után eltelt hét órában.