eur:
393.77
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Egy csókért féláron mehetnek a szerelmesek az Állatkertbe

A közelgő Bálint-nap jegyében szombattól keddig, vagyis február 11-től 14-ig a szerelmespárok ketten egy jeggyel látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykertet. A jogosultság igazolásához csak annyi kell, hogy belépéskor csókot váltsanak egymással - tudatta az Állatkert.

Bálint napjának közeledtével a Fővárosi Állat- és Növénykert kedvezménnyel várja a szerelmespárokat. Nemcsak február 14-én, a tulajdonképpeni Bálint-, avagy Valentin-napon, hanem már a megelőző három nap folyamán, vagyis szombattól egészen keddig a szerelmesek ketten egy jeggyel, azaz lényegében fél áron látogathatják meg a városligeti intézményt. Mivel a szerelmespárok számára nem létezik külön igazolvány, a páros kedvezményt igénybe vevő szerelmeseknek összetartozásuk igazolásához mindössze egy csókot kell váltaniuk egymással a főbejáratnál történő belépéskor - közölte az Állatkert.

Bálint napján a szerelmespároknak szóló kedvezmények mellett más okból is érdemes lesz az Állatkertre figyelni. Ezen a napon, február 14-én ünnepli ugyanis negyedik születésnapját Asha, a Budapesten született elefántborjú. Az ifjú ormányost 12 órakor köszöntik fel ünnepélyes keretek között, és természetesen születésnapi tortát is fog kapni.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×