Nézzen képeket az ónos eső miatt csúnyán összetört autókról

InfoRádió
2017. február 1. 12:25
A kedvezőtlen időjárási és közlekedési körülmények között több a baleset. Az alábbi képeket a katasztrófavédelem készítette az éjszakai beavatkozásairól.

Két személyautó összeütközött a 81-es út 5-ös kilométerénél, Székesfehérvár közelében. A késő éjszaka történt balesethez a székesfehérvári hivatásos és a megyeszékhely önkéntes tűzoltói vonultak segítséget nyújtani. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, utasaik, összesen négyen a tűzoltók kiérkezése előtt kiszálltak. Két könnyű sérültet a mentők a helyszínen elláttak.

Kedd éjfél után nem sokkal Gödöllőn, a Dózsa György úton mentőautó ütközött össze személyautóval. Az ütközés következtében a mentő oszlopnak csapódott, a sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

A balesetet szenvedett kisáruszállító teherautó az M7-es autópályán Budapest felé haladt február 1-jén, a reggeli órákban. A Pázmánd közelében történt baleset során a jármű megpördült és a menetirány szerinti jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. Az autó bal első kereke kitört, üzemanyag- és kenőanyag folyt a motorból, továbbá a jármű a szélső sávban akadályozta forgalmat. Személyi sérülés nem történt.