eur:
393.57
usd:
368.21
bux:
66140.11
2024. április 24. szerda György

M3-as buszbaleset: horrorélményről beszél az orvos

Az elsők között érkezett a szombati buszbaleset helyszínére Hegedűs Gábor, a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoport logisztikai vezetője dr. Kolozsvári Bence orvossal. Az éppen arra autózó szakemberek elsők között kezdték meg a mentést.

Egy szakmai rendezvényről tartottak haza, és a véletlennek köszönhető, hogy az események sűrűjében találták magukat.

– A főváros felé tartó oldalon is láttunk egy balesetet. Később már a mi oldalunkon, előttünk úgy 50 méterre lettünk figyelmesek egy kisebb koccanásra. Ekkor bekapcsoltuk a megkülönböztető jelzést, s előrementünk, hogy megnézzük, mi történt - mondta Hegedős Gábor a haon.hu oldalnak. - Mivel nem volt sérülés, továbbhaladtunk, ekkor már egy hármas koccanást láttunk. A segélyhívó diszpécserétől tudtam meg, hogy elöl egy busz szenvedett balesetet, ott nagy baj lehet. A busznál a koromsötétbe érkeztünk, mögötte is borzasztó pusztítás volt, az autók papírgalacsinként gyűrődtek össze."

Hegedűs Gábor azt mondta, bár a mentőcsapattal sok mindent megélt, de ilyen szörnyű, horrorisztikus helyzettel nem találkozott.

"A busz 81 utasa mellett két kisbusz utasai, illetve az autókban ülőkkel 100-120 ember várt segítségre. Sokan sírtak, jajgattak. Máskor akár 15 órát is utazunk egy-egy szerencsétlenség helyszínére, van idő felkészülni arra, mi várhat ránk. Az M3-ason viszont egyik pillanatról a másikra csöppentünk egy tragédia közepébe."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×