eur:
393.86
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ők a túlfizetett sztárok

Johnny Depp és George Clooney is szerepel a Hollywood túlfizetett sztárjairól készült Forbes-listán.

A Forbes a színészek legutóbbi három filmjében a főszerep után felvett gázsit vetik össze a filmek költségvetésével és jegyeladásaival a túlfizetettek listájának elkészítéséhez.

A gazdasági magazin listáját második éve vezeti Johnny Depp, akinek az Alice Tükörországban című filmje csak 300 millió dollárt jövedelmezett világszerte, miközben a produkció 170 millió dollárba került. A számítások alapján például Depp Mortdecai című vígjátéka esetében a sztárnak kifizetett minden dollárra csak 2,8 dollár bevétel jutott.

Will Smith is a túlfizetett sztárok élbolyába került: minden megkeresett dollárja csak öt dollár jegybevételt hozott. Sérülés című sportdrámája 34 millió dolláros költségvetésénél csak 13 millió dollárral több jegybevételt ért el. Emellett A Föld után és a Focus - A látszat csal című filmjei sem lettek kasszasikerek.

Channing Tatum és Will Ferrell a harmadik-negyedik helyet szerezte meg a Forbes rangsorában.

A rajongók kedvence, Clooney sem nagyon dicsekedhet legutóbbi filmjeinek bevételeivel: az Ave, Caesar!, a Pénzes cápa és a Holnapolisz sem vonzott elég nagy közönséget. A túlfizetettek listáján Clooney az ötödik helyen áll: egy dollárnyi gázsijára 6,7 dollár jegybevétel jut.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×