eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tíz sérültje van a metróbalesetnek

Összeütközött két metrószerelvény a Pillangó utcánál hétfő reggel, tízen megsérültek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádiónak azt mondta: egyik kórházba szállított sérült sincs életveszélyes állapotban.

Kisdi Máté elmondta, hogy a Déli pályaudvar felé vezető oldalon az egyik szerelvény utolérte a másikat, és hátulról "belekoccant". Mindkét jármű szállított utasokat.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt közölte, hogy baleset miatt nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között, az érintett szakaszon pótlóbuszok viszik az utasokat.

A helyszínelés és mentési munkálatok miatt a Kerepesi úton a Pillangó utcánál kifelé csak egy sáv járható - tették hozzá.

A mentők későbbre ígértek tájékoztatást az MTI-nek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×