A Ferihegy felé vezető út már járható, az M7-esen is baleset volt

InfoRádió / MTI
2016. július 1. 11:46
Akadálytalanul halad a forgalom a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, ahol korábban egy beszorult teherautó miatt torlódás alakult ki - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese pénteken az MTI-vel.

Egy külföldi rendszámú teherautó vontatmányával szorult be péntek délelőtt a magasságkorlátozó szerkezet alá a gyorsforgalmi út elején, ezért torlódás alakult ki a Ferihegyi repülőtérre vezető úton mindkét irányba.

Két baleset is történt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán péntek délelőtt, Martonvásár és Kápolnásnyék közelében, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

A martonvásári szakaszon egy mikrobusz személykocsival karambolozott, a gépkocsiban egy ember megsérült, őt a mentők ápolják. A helyszínelés és a mentés forgalomkorlátozással jár.

A kápolnásnyéki csomópont közelében két személyautó ütközött össze. Ebben a balesetben senki nem sérült meg. A két kocsi a leállósávon várja a műszaki mentést.

Az Útinform tájékoztatása szerint a két baleset miatt jelentős a torlódás, az autósoknak azt javasolják, hogy Tárnoktól használják a 7-es főutat.