eur:
393.75
usd:
365.49
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Lelőtték az amerikai tehetségkutató felfedezettjét

Lelőtte egy ismeretlen fegyveres a The Voice zenei tehetségkutató egyik sztárját, Christina Grimmie-t péntek este Floridában - közölte a rendőrség.

Hírügynökségi jelentések szerint Christina Grimmie Orlandóban lépett fel a Before Your Exit együttessel. A koncert után a 22 éves énekesnő aláírásokat osztogatott rajongóinak, és ekkor egy férfi lövöldözni kezdett, és megsebesítette őt. Az énekesnő fiútestvére szembeszállt a támadóval, aki a dulakodás közepette végzett önmagával.

Grimmie-t azonnal kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni.

Egy rendőrségi illetékes szerint a támadás idején már csak maroknyian maradtak abban a helyiségben, ahol Grimmie autogramokat adott egy asztalnál ülve.

A New Jersey-ből való énekesnő harmadik lett a NBC televízió által sugárzott The Voice vetélkedőn 2014-ben, ahol Adam Levine, a Maroon 5 együttes frontembere volt a mentora. Az énekesnő már kamaszként feltette dalait a YouTube videomegosztó portálra, felvételeit felhasználók millió nézték meg. Elsősorban korábbi slágerdalok előadása révén vált ismertté, de fogadkozott, hogy felhagy ezzel, és saját dalaival lép majd színpadra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×