Lelőtték az amerikai tehetségkutató felfedezettjét

InfoRádió / MTI
2016. június 11. 13:33
Lelőtte egy ismeretlen fegyveres a The Voice zenei tehetségkutató egyik sztárját, Christina Grimmie-t péntek este Floridában - közölte a rendőrség.

Hírügynökségi jelentések szerint Christina Grimmie Orlandóban lépett fel a Before Your Exit együttessel. A koncert után a 22 éves énekesnő aláírásokat osztogatott rajongóinak, és ekkor egy férfi lövöldözni kezdett, és megsebesítette őt. Az énekesnő fiútestvére szembeszállt a támadóval, aki a dulakodás közepette végzett önmagával.

Grimmie-t azonnal kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni.

Egy rendőrségi illetékes szerint a támadás idején már csak maroknyian maradtak abban a helyiségben, ahol Grimmie autogramokat adott egy asztalnál ülve.

A New Jersey-ből való énekesnő harmadik lett a NBC televízió által sugárzott The Voice vetélkedőn 2014-ben, ahol Adam Levine, a Maroon 5 együttes frontembere volt a mentora. Az énekesnő már kamaszként feltette dalait a YouTube videomegosztó portálra, felvételeit felhasználók millió nézték meg. Elsősorban korábbi slágerdalok előadása révén vált ismertté, de fogadkozott, hogy felhagy ezzel, és saját dalaival lép majd színpadra.