eur:
392.41
usd:
365.88
bux:
66651.92
2024. április 25. csütörtök Márk

Gyomorrákban szenved Ken Watanabe

A gyomorrák kezdeti stádiumát diagnosztizálták Ken Watanabe japán filmsztárnál, akit Az utolsó szamuráj, az Eredet vagy a Batman: Kezdődik! című produkciókban is láthattak a nézők.

Az 56 esztendős színész közleményben számolt be állapotáról és a közönség megértését kérte, ugyanis betegsége miatt egyelőre nem léphet fel a Broadwayn A király és én című musicalben. Orvosai szerint márciusban dolgozhat ismét a színpadon.

Watanabe a közelmúltban endoszkópos műtéten esett át, hogy eltávolítsák a daganatot. Ügynöke szerint jelenleg egy japán kórházban lábadozik. A gyomorrákot egy orvosi ellenőrzés során fedezték fel nála, ugyanis korábban leukémiában szenvedett, amiből sikerült felépülnie. Gyógyulása után Hollywoodban folytatta filmes pályafutását. 2004-ben az Edward Zwick rendezte, Az utolsó szamuráj című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

Watanabe 2015-ben debütált a Broadwayn A király és én című musicalben, amelyben Sziám királyát játszotta, aki beleszeret egy Angliából érkező ifjú angoltanárnőbe. Alakítását Tony-díjra jelölték.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×