eur:
394.66
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Visszatérnek a Broadwayre a Macskák

Visszatér a Broadwayre a Macskák című musical, amely a New York-i színházi negyed leghosszabb ideig futó előadása volt, és végül 2000-ben került le a műsorról - számolt be róla az Entertainment Weekly.

Andrew Lloyd Webber világhírű zenés darabját, amely T.S. Eliot műve nyomán született, 1982-től 18 éven át játszották a Broadwayn, csaknem 7500 előadást ért meg. Világszerte harminc országban 73 millióan látták.

A Broadway-felújítás augusztus 2-án debütál a Neil Simon Színházban. A musicalt Trevor Nunn rendezi, a koreográfiát Andy Blankenbuehler készíti az eredeti koreográfus és rendező, Gillian Lynne munkája nyomán.

A darabot a premier előtt július 14-től játsszák a színházban. John Napier, aki az 1982-es Macskák-előadás díszleteiért és jelmezeiért Tony-díjat kapott, ismét díszlet- és jelmeztervezőként jegyzi a felújítást.

Tavaly a londoni West Enden is újból műsorra tűzték a Macskákat. A Grizabellát alakító Nicole Scherzingert Laurence Olivier-díjra jelölték játékáért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában vegyes, Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma a magyar bérstatisztikákat is megismerjük a KSH jóvoltából, illetve demográfiai statisztikákat is közzétesz a hivatal. A szálláshelyek forgalmát is ismerteti a szervezet. Érkeznek az amerikai folyamatban levő lakáseladások, de ennél fontosabb, hogy az USA-ban az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×