Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Még nem jelentkeztek a Miskolcon talált kisfiú szülei

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Még nem jelentkeztek a szülei azért a kisfiúért, akit hétfőn elhagyatottan találtak Miskolcon, de a rendőrség már ismeri a gyerek édesanyját és személyazonosságát is - mondta Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán. A gyerekért még nem jelentkeztek a szülei, de a rendőrség már ismeri az édesanyját és a személyazonosságát is.

Az alezredes tájékoztatása szerint lakossági bejelentés alapján sikerült megállapítani a 3 év körüli kisfiú személyazonosságát, és egy telefonszám alapján elérték az édesanyját, ám hívás közben a vonal néhány másodperc alatt megszakadt, és azóta sem veszi fel senki a telefont. Ismert a nő miskolci lakcíme is, de ott sem találják - tette hozzá a szóvivő.

Elmondta, a miskolci rendőrkapitányság az ügyben kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást még kedden.

Janasóczki Attila közölte: a rendőrség keresi a gyermek édesanyját, ugyanis a néhány másodperces beszélgetésből nem sikerült megtudni, milyen körülmények között maradhatott egyedül a gyermek és miért nem jelentkezik az anya azóta sem.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy hétfő délután találták meg a gyereket Miskolcon, a Stadion utcában. A kisfiút kórházba vitték megfigyelésre, ám miután a személyazonossága már ismert, hamarosan gyermekvédelmi felügyelet alá helyezik.