eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Még nem jelentkeztek a Miskolcon talált kisfiú szülei

Még nem jelentkeztek a szülei azért a kisfiúért, akit hétfőn elhagyatottan találtak Miskolcon, de a rendőrség már ismeri a gyerek édesanyját és személyazonosságát is - mondta Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán. A gyerekért még nem jelentkeztek a szülei, de a rendőrség már ismeri az édesanyját és a személyazonosságát is.

Az alezredes tájékoztatása szerint lakossági bejelentés alapján sikerült megállapítani a 3 év körüli kisfiú személyazonosságát, és egy telefonszám alapján elérték az édesanyját, ám hívás közben a vonal néhány másodperc alatt megszakadt, és azóta sem veszi fel senki a telefont. Ismert a nő miskolci lakcíme is, de ott sem találják - tette hozzá a szóvivő.

Elmondta, a miskolci rendőrkapitányság az ügyben kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást még kedden.

Janasóczki Attila közölte: a rendőrség keresi a gyermek édesanyját, ugyanis a néhány másodperces beszélgetésből nem sikerült megtudni, milyen körülmények között maradhatott egyedül a gyermek és miért nem jelentkezik az anya azóta sem.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy hétfő délután találták meg a gyereket Miskolcon, a Stadion utcában. A kisfiút kórházba vitték megfigyelésre, ám miután a személyazonossága már ismert, hamarosan gyermekvédelmi felügyelet alá helyezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×