eur:
394.37
usd:
365.29
bux:
65565.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Lebombázták Buda közlekedését!

Ezekben a percekben indulhat újra a forgalom a Margit hídon - jelenti az InfoRádió helyszínen tartózkodó tudósítója. A környéken teljesen leállt a forgalom, mivel tűzszerészek dolgoztak a budai hídfőnél.

Elszállítják a Margit híd budai hídfőjénél talált világháborús gránátot, a forgalomkorlátozásokat már feloldották - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedden kora délután az MTI-vel.

Várkonyi Melinda elmondta, a budai fonódó villamoshálózat építési munkálatai közben talált lövedék egy 8 centiméter átmérőjű, német aknavető gránát, kilőtt állapotban. A robbanóeszközt elszállítják és később megsemmisítik.

A tűzszerészi vizsgálatok idejére korábban lezárták az Árpád fejedelem útját és a budai rakpartot 200-200 méteren, kiürítettek egy 13 lakásos lakóépületet, valamint leállították a Margit híd Budára vezető oldalának forgalmát. Ezeket az intézkedéseket már feloldották - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Óriási az érdeklődés a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciája iránt, amelyen várhatóan Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium államtitkára is részt vesz. Az egésznapos szakmai rendezvény teltház közelében jár, már csak néhány szabad hely van, így érdemes sietni a regisztrációval, amelyet itt tud megtenni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×