eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Előzetesben a 17 éves gázoló

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves helyi fiatalemberrel szemben.

A gyanúsított február 14-én 16 óra körüli időben Alsózsolca belterületén személygépkocsijával eddig tisztázatlan okból a járdára hajtott, ahol négy gyalogost - közöttük egy 7 hónapos gyermeket - elsodort, majd egy kerítésnek ütközve állt meg.

Az ütközés után a fiatalkorú sofőr a helyszínről elmenekült, akit a rendőrök az esemény bekövetkeztétől számított fél órán belül elfogtak és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállítottak.

A fiatalkorú terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya február 14-én bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására is, amit az eljáró nyomozási bíró február 17-én elrendelt - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×