eur:
393.42
usd:
367.65
bux:
66328.13
2024. április 24. szerda György

Megszületett Chelsea Clinton első gyermeke

Életet adott első gyermekének Chelsea Clinton. Bill Clinton volt amerikai elnök, valamint Hillary Clinton volt first lady és külügyminiszter lánya maga jelentette be az örömhírt szombaton Facebook-oldalán.

A kislány a Charlotte Clinton Mezvinsky nevet viseli majd.

"Marc és én szeretettel, csodálattal és hálával telve ünnepeljük kislányunk születését" - írta Chelsea a közösségi A 34 éves Chelsea Clinton férje Marc Mezvinsky befektetési bankár. A boldog apa édesanyja képviselő volt, édesapja a Clinton-család régi barátja. Tizenéves koruk óta ismerik egymást, együtt jártak egyetemre is.

A Clinton-lány a családi alapítványnak dolgozik, de korábban az NBC televízió tudósítója is volt, ezt a munkáját a terhessége miatt adta fel. Nem kizárt, hogy 2017-től ő lesz az első olyan ember, akinek mindkét szülője saját jogán költözhetett be a Fehér Házba, miután édesanyja a várakozások szerint indul a 2016-os amerikai elnökválasztáson.

Hillary Clinton korábban egyértelművé tette, hogy unokája megszületését is meg kívánja várni az elnökjelöltségre vonatkozó döntésével.

Chelsea Clinton egy májusi interjúban beszélt arról, hogy maga is nyitott lenne a politikai karrierre, ha nem lenne
elégedett az őt képviselő politikusokkal. Korábban a volt elnök lánya mereven elzárkózott attól, hogy szüleinek nyomdokaiba lépve választott tisztségre jelöltesse magát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×