eur:
393.44
usd:
368.12
bux:
65966.92
2024. április 24. szerda György

Õrület Velencében: kezdődik az év esküvője! - fotók

Elkezdődött a visszaszámlálás az év esküvőjére: a hétvégi szertartásra pénteken megérkezett Velencébe George Clooney és libanoni-brit jegyese, Amal Alamuddin.

A repülőtérről egy Amore feliratú vízitaxi vitte a párt a Canale Grandén a Cipriani luxushotelbe, ahol sajtóértesülések szerint a mintegy 120 fős vendégsereg nagy része megszáll.

Az esküvőre - amelynek helyszínét és időpontját egyelőre nem ismert - számos világsztárt várnak. Clooneyékkal együtt pénteken érkezett Cindy Crawford, Matt Damon és Miguel Ferrer. A násznép tagjai között várhatóan megjelenik továbbá Angelina Jolie, Brad Pitt, Cate Blanchett, Sandra Bullock és a U2 énekese, Bono is.

Mivel a velencei városháza körüli forgalmat hétfő délelőtt lezárják, feltehetőleg a hollywoodi színész és leendő felesége akkor tartják a polgári esküvőt. Olasz sajtóértesülések szerint a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze őket.

Tucatnyi paparazzo és forgatócsoport vert tanyát a luxushotel környékén, ahol nagy valószínűség szerint szombaton rendezik az első szertartást.

A menyasszony Oscar de la Renta-ruhát fog viselni, hétkarátos aranyból készült jegygyűrűje több mint 500 ezer euróba (157 millió forintba) került. A virágdíszeket alkotó Munaretto cégnél már hetek óta folyik a lázas készülődés - írta korábban a Corriere del Veneto című lap.

A legjobb fotókat itt láthatja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×