eur:
392.85
usd:
366.32
bux:
66812.48
2024. április 25. csütörtök Márk

Kigyulladt egy mozdony Bicskén

Menet közben kigyulladt egy dízelmozdony motortere a Fejér megyei Bicske pályaudvarán, a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, személyi sérülés nem történt - közölte a katasztrófavédelem és a Mávinform hétfő reggel.

Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: az egész állomást feszültségmentesíteni kellett, hogy a katasztrófavédelem szakemberei a tüzet el tudják oltani.

Ezen a vonalon a vonatok jelentős, 40-50 perces késéssel közlekednek. A tűz megfékezését fél hét körülre ígérik, csak utána indulhat meg a vonatközlekedés.

A menetrendszerű közlekedés csak a délelőtti órákra állhat helyre - tette hozzá a Mávinform sajtóügyeletese.

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az oltási munkálatok miatt áramtalanítani kellett a rendszert, ezért jelenleg a vonatközlekedés is szünetel. A helyszínre a városi önkormányzati tűzoltók értek ki először, de úton van két tatabányai tűzoltóegység, illetve a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×