eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Újabb utakat kellett lezárni Zalában

Zala megyében megközelíthetetlenné vált Oltárc, és Lenti környékén is újabb utakat kellett lezárni a déli órákban - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az Oltárcra vezető út 1,2 kilométeres szakaszát kellett lezárni a heves esőzések okozta elöntések miatt, a település ezért megközelíthetetlenné vált. Le kellett zárni a Babosdöbrétére, Szentgyörgyvölgyre és Nemesnépre vezető utakat is az áradás miatt.

Változatlanul nem járható a 74-es főút Nagykanizsánál négy kilométer hosszan, Letenyén és Murarátkánál is a vízátfolyás miatt kellett lezárni egyes útszakaszokat.

Szombat déltől azonban ismét járhatóvá vált a 75-ös főút Nova és Lenti közötti szakasza, a Szentmargitfalva és Bázakerettye közötti út, valamint a Tormaföldére vezető útvonal.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×