eur:
394.4
usd:
370.17
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Martina Navratilova élő adás közben kérte meg barátnője kezét - fotók

Martina Navratilova a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság közvetítése közben kérte meg partnere, Julia Lemigova kezét.

A 18-szoros Grand Slam-győztes szombaton meglepte Flushing Meadows közönségét, amikor a férfi középdöntőket közvetítve a Tennis Channel tévécsatorna számára, a televízió nyilvánossága előtt kérte feleségül kedvesét.

"Régóta várok a megfelelő alkalomra, hogy feleségül kérjelek Julia" - mondta Navratilova, aki a hagyományoknak megfelelően térde ereszkedett.

A Tennis Channel élőben közvetítette a lánykérést, amelyet kivetítettek az Arthur Ashe stadion óriáskivetőire is, amelynek nézői hatalmas tapsviharban törtek ki.

Navratilova évek óta együtt él az üzletasszony Julia Lemigovával, aki 19 évesen lett közismert, amikor 1981-ben a Szovjetunióban szépségversenyt nyert.

Az esemény után készült fényképek itt láthatók.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×