eur:
394.37
usd:
369.48
bux:
65676.41
2024. április 23. kedd Béla

Megszületett Scarlett Johansson első gyermeke

Megszületett Scarlett Johansson filmszínésznő első gyermeke, a kislány a Rose nevet kapta.

A 29 esztendős filmsztár szóvivője közölte, hogy Johansson és a kislány is jól van.

A fimcsillagot egy éve jegyezte el francia élettársa, a gyermek apja, Romain Dauriac, aki korábban újságíróként dolgozott. Johansson egyszer már volt férjnél, Ryan Reynolds színésztől 2011-ben vált el.

A szóvivő hangsúlyozta, hogy a boldog szülők a No Kids Policy-elv hívei, azaz szeretnék távol tartani gyermeküket a nyilvánosságtól.

Johansson legutóbb a Lucy című akciófilmben szerepelt, de az Amerika kapitány: A tél katonája című produkcióját is a közelmúltban mutatták be, A séf című vígjátékát pedig októbertől vetítik a magyar mozik.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.

Nagy durranás: régóta várt amerikai szuperfegyvert kaphatnak az ukránok

Kijev már szinte a háború kitörését követően kérte Washingtontól, hogy küldjön több száz kilométeres hatótávolságú ballisztikus rakétákat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×