eur:
395.93
usd:
366.9
bux:
65646.69
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén az Operaháznál

Rendezvény miatt szombat délelőttől vasárnap hajnalig terelésekre, forgalomkorlátozásra kell készülni Budapesten a belvárosban, az Operaház környékén, amely buszok és a kisföldalatti közlekedését is érinti - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.

Közleményük szerint szombaton délelőtt 10 és este 10 óra között Szabadság Operagála címmel tartanak rendezvényt az Andrássy úton, az Operaház előtti területen. Az esemény miatt szombaton 10 órától vasárnap hajnali 4 óráig lezárják az Andrássy utat a Székely Mihály utca és a Nagymező utca között. A közúti forgalmat a Bajcsy-Zsilinszky útnál és az Oktogonnál terelik el. A parkoló- és a kerékpársávok forgalmát már pénteken 0 órától vasárnap hajnali 4 óráig korlátozzák.

A forgalomkorlátozás miatt a 105-ös és a 979-es busz, valamint az 1-es metró közlekedése is módosul. A földalatti szombaton 10 órától az utolsó metró indulásig a Vörösmarty tér irányában biztonsági okokból nem áll meg az Opera megállóhelyen.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×